SPONTANITET

Jag saknar att ha tid för spontanitet i mitt liv. Dagarna är schemalagda med att redigera manus, ett träningspass (går ner i källaren och springer på löpbandet och trampar på crosstrainern medan jag lyssnar på ett avsnitt av framgångspoden). Frukost och lunch intages oftast vid datorn också. I stort sett alla kvällar i veckan är uppbokade med aktiviteter,  exempelvis träff med mitt affärsnätverk, föreläsningar om stort och smått, träffar väninnor, går på min Impro-teater-kurs, min bokklubb osv. I tisdags var jag och Lizelotte ute och promenerade -  raskt givetvis för att då blir det också ett motionspass :-) Promenaden var dessutom inplanerad sedan en vecka. Vi diskuterade då att vi båda saknade tiden att vara spontan - att ha tid att vara i nuet - att ta en "fika på stan". Dessutom att det är så himla tråkigt att hela tiden tacka nej när någon försöker vara spontan och frågar om man  vill hänga med på något kul eller just ta en fika samma dag. 

På bilden ser ni att jag har bytt hårfärg, vilket skedde i förgår. Det var inget spontant beslut (heller) utan något jag värkt på under en längre tid. Idag fick jag mail om att det är dags för porträttfotografering till min kommande bok NÅDASTÖTEN - kanske jag byter tillbaka till min vanliga hårfärg.... 

Ha en fin dag och glöm inte att fira allt bra som händer i era liv, stort som smått!

Christina

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln