GRAND OPENING

På midsommardagen hade vi GRAND OPENING av vår restaurang i Haverdal och vi blev helt chockade  - för från det att vi öppnade 13.00 så fullkomligt vräkte det in folk och så fortsatte det hela eftermiddagen och kvällen.
På kvällen serverade vi en grillbuffé och hela terassen var fullbokad och vi fick tacka nej till många, solen sken och det var varmt och magiskt. Vilken start vi fick på vår restaurang, det kunde inte blivit bättre. Lagom till vi stängde började det åska och dundra och smälla, himlem öppnade sig och regnet vräkte plötsligt ner. Det var som om värdergudarna - som under dagen gett oss strålande sol och värme nu gav oss ett fyrverkeri i grandiosaste sorten!

Tyvärr så hann ingen av oss ta några kort men här står vi efter stängningen och jublar och när vi väl kom hem drack vi Champagne och firade :-)

Vilken Grand Opening, vilken dag, vilken kväll, vilka gäster (tack för alla fina "lycka till" presenter vi fick) och vilket gäng vi var som jobbade och vilken fantastisk familj jag har!

(probably the best in the world...)
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Anonym » JAG ÄR EN SOCIAL ENSAMVARG:  ”Ordet ensamvarg är något som gruppmänniskor har satt på människor som är ensamma..”

  • drea » I en sal på lasarettet:  ”hahaha, ibland kan en inte vinna :)”

  • Hakon Håkansson » FUCK JANTE!:  ”Hallå tjejen,kul att läsa dina rader oj oj det är faktiskt så det pirrar i kropp..”

  • Maria Öjerskog Borrling » I en sal på lasarettet:  ”Hi hi hi, så levande o roligt du beskriver situationen! Säkert många som känner..”

  • Pia Gummesson » DETTA LIV - DETTA NU:  ”Längtar till nya böcker av dig”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln