SOCIALA MEDIA IS DA SHIT

Min uppdaterade hemsida är för att prata klartext: SKITSNYGG! :-) Min uppdaterade hemsida är för att prata klartext: SKITSNYGG! :-)

Det här med sociala media … det är ju en hel vetenskap. Innan jag började skriva böcker så visste jag knappt vad facebook var. Men så i takt med skrivandet så insåg jag vilken genomslagskraft det har. Jag skaffade en facebook sida som efter ett tag utökades med en allmän författar-facebook-sida som vem som helst kan gilla och där jag fortlöpande utan att skämmas kan lägga ut allt som har med mitt författarskap och göra. Inklusive att skryta! Jag lät göra en fin hemsida för att där samla all information för press och läsare och andra intresserade. Jag skapade den här bloggen (innan hade jag en egen, men det var mycket roligare att skriva gemensamt med Lizelotte och Christina). Jag öppnade ett Instagram-konto.  Jag har faktiskt Twitter, men där skriver jag aldrig. Linkedin har jag, men där är jag också helt inaktiv.
För allt det här tar sån tid! Allt ska uppdateras och vara aktuellt. Det har blivit en stor del av mitt jobb faktiskt.
I veckan uppdaterades min hemsida med anledning av nya boksläppet nästa vecka: Ett oemotståndligt begär. Jag får alltid bästa hjälpen av Lilian Ljungberg med det och nu är sidan online. Den är jättefin, tycker jag.
Imorgon ska vi Ketchupflickor ha ett möte igen. Förhoppningsvis ska vi då komma fram till hur ni framöver ska kunna prenumerera på vår blogg. För visst vore det optimalt?

Birgitta
www.birgittabergin.se
www.facebook.com/forfattare.birgittabergin
birgittaberginforfattare (Instagram)

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln