HAVERDAL 2018

Det är långt till sommaren 2018 kan man tycka men inte när det gäller att planera ny kollektion, bestämma design, färger och material till vad vi ska sälja på Stabbe Design. Varje år känns det som att man knappt hinner stänga för säsongen innan det är dags att beställa produkter inför nästa säsong. Men det är jätteroligt och jag är jättenöjd med Haverdal 2018!

Nästa sommar är det dessutom WM i fotboll och givetvis kommer vi att dekorera restaurangen med svenska flaggor och visa alla matcherna! Idag kom ståborden vi har beställt -  ni vet - det är svårt att sitta ner när det är galet spännande. Kommer ni ihåg fotbolls-VM 1994? Jag satt i alla fall inte många sekunder under matcherna som Sverige spelade!

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln