SKRIVVECKA 1 - HUR GICK DET?

Som jag skrev i ett inlägg förra veckan så är det både spännande och skrämmande att påbörja ett nytt manus. Planen var att skriva minst 1500 ord per dag mån - fre och det flöt på riktigt bra. Så i fredags hade jag skrivit 7,5 %  av manuset! Vilket jag firade med restaurangbesök i Lund tillsammans med familjen och en golfrunda på Bokskogen GK - en riktigt fin, rolig och vacker golfbana som jag verkligen rekommenderar. Tyvärr så lyckades jag slå så jag fick problem med revbenen höger baksida - känns ungefär som om man fått ett rejält knytnävsslag och att det sitter en kniv eller två inkörda i ryggen. 
För att återgå till manusskrivandet så kunde jag passat på att skriva mycket mer när jag hade ett sådant flyt men fördelen med att skriva "lagom mycket" varje dag är att min fantasi hinner med att utveckla och fördjupa historien.

Den här veckan blir inget 5-dagars skrivande (tyvärr...) I bästa fall två dagar. Det är dags för saker som bokade upp för länge sedan - bland annat en tysklandsresa tors - sön.

Sedan är det en rättegång på onsdag som jag skulle vilja hinna med att besöka!

Men nästa vecka är blank ... än så länge... och då ska det skrivas!!!

Christina

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln