LOGISTIK...

Logistik... nu skriver jag på mitt sjunde bokmanus och samma "problem" uppstår varje gång. Jag slarvar med logistiken, dvs att föra ett parallellt händelseschema så att jag vet vem som har sagt vad, när svaren på labbprover är klara osv. Jag håller väldigt mycket i huvudet och försöker föra logistik-schema  men det är såååå tråkigt och tar tiiiid! Men som sagt det slutar varje gång med att jag får sätta mig och läsa manuset från början och "logistera".   Men den här logistiken är ändå lätt jämförelse med personal ( anställda i vår restaurang) som ringer samma dag de ska jobba och sjukanmäler sig. DÅ... uppstår riktigt jobbiga logistikproblem! Men men allt löser sig alltid, eller hur!

Ha en fin dag, nu ska jag ut på golfbanan. Det är tävling på gång!

Christina

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln