1000 portioner mat i veckan

Vår restaurang/café/butik  i Haverdal växer så det knakar! Senaste veckan har vi tillagat drygt 1000 portioner mat (det krävs en viss logistik) plus serverat kakor, cheesecakes, öl, vin, cava, snacks mm. Dessutom har vi vår butik: Stabbe Design inhyst i restaurangen/cafeét och det gäller att fylla på varor där också.

Det är galet roligt och vi har världens goaste, gladaste gäng som jobbar med oss annars så skulle det aldrig gå.

Det är svårt att hinna med att skriva på NÅDASTÖTEN men det rullar på mellan allt annat som exempelvis Haverdals bokmässa som gick av stapeln förra veckan. På bilden ser ni mig tillsammans med mina härliga författarkollegor: Birgitta Bergin och Anne-Marie Schjetlein. (Och vi sålde en massa böcker)

Tyvärr så hinner jag inte blogga särskilt ofta som det ser ut just nu...  tiden räcker inte till helt enkelt! I morse bestämde herr Larsson och jag att vi skulle spela nio hål golf i morgon bitti klockan fem - för just mellan fem och sju i morgon så har vi en gemensam lucka i våra liv. Men som sagt - tids nog ligger man två meter under marken och då får man vila :-

Ha det gott!

Christina

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln