BACK IN TOWN

I söndags stängde vi Stabbe Design och Haverdals café & restaurang för i år och igår och i förrgår inventerade vi, flyttade lagret och städade ur butik, café och restaurang. Samt bar in alla stolar från terassen (80st) pust... mm mm.

Så igår kväll "flyttade" vi hem till Göteborg. Har inte varit här sedan vi åkte till Kina i stort sett i början av juni.

Den senaste veckan har jag inte hunnit skriva något har bla varit sjuk (så onödigt...) med värk kroppen och frossa ett par dagar samt allt det där packandet och en golfrunda.

Men nu! Nu ska det skrivas så det glöder om tangentbordet  men först ska jag läsa allt jag har skrivit för komma in i handlingen igen. Det gäller bara att låta bli att redigera under tiden :-)

Så nu är jag "back in town" och fylld av energi för att blogga - såg att mitt senaste inlägg var den 27juli... men nu driver jag ingen butik/café & restaurang längre - nu ska jag "bara" skriva!!!

Ha en bra dag!

Christina

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Anonym » JAG ÄR EN SOCIAL ENSAMVARG:  ”Ordet ensamvarg är något som gruppmänniskor har satt på människor som är ensamma..”

  • drea » I en sal på lasarettet:  ”hahaha, ibland kan en inte vinna :)”

  • Hakon Håkansson » FUCK JANTE!:  ”Hallå tjejen,kul att läsa dina rader oj oj det är faktiskt så det pirrar i kropp..”

  • Maria Öjerskog Borrling » I en sal på lasarettet:  ”Hi hi hi, så levande o roligt du beskriver situationen! Säkert många som känner..”

  • Pia Gummesson » DETTA LIV - DETTA NU:  ”Längtar till nya böcker av dig”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln