SOM EN KOKANDE GRYTA

Det kokar.
Alltså … det kokar (nästan) i luften, här är riktigt varmt trots tidig morgon, men senare idag ska det krypa upp till 36 grader. Så det liksom kokar i luften. Här är helt enkelt så jäkla varmt och man är konstant svettig.

Men det kokar även i mitt inre. Kokar nästan över. För jag lever i ett boksläpp. Det är som en myrstack inne i huvudet, eller för all del … en gryta som bubblar av kokande vatten och det liksom skvätter ut lite här och där av det våldsamma kokandet och jag försöker fånga upp alla bubblor som smiter utanför kastrullen. Måste ju ha koll.
För det är nu det gäller.

Anna Holm – avslutande delen i min trilogi – med rubriken ”ETT OEMOTSTÅNDLIGT BEGÄR” släpptes i fredags som ljudbok på bl a Storytel. Egentligen skulle även boken i fysisk form (inbunden) funnits i handeln då, men förseningar på tryckeriet gör att den ska finnas på plats den här veckan istället.

De första recensionerna av läsarna på Storytel har kommit in. Och … bara positivt. Tack …

Den första recensionen från kritikerkåren har kommit in. Den är från BTJ (Bibliotekstjänst) och dom är inte lättflirtade. De skriver bland annat:
”Ett oemotståndligt begär är en lättläst, händelserik relationsroman där hämnd, svek och brutna löften duggar lika tätt som passion, vänskap och äkta kärlek.”
Publiceras i BTJ-häftet nr 21, 2016. Lektör: Yrla Dentén.

Så än så länge kan jag pusta ut.

Just nu befinner jag mig i Spaniens hetta. Men från och med nästa vecka är jag i Sverige igen där grytan kokar för fullt med boksläpp, PR och bokmässa.
Förväntningarna.
Det är en kittlande, behagfull, skrämmande och spännande känsla.
Alla känslor i samma gryta.
Hänger ni med?


Birgitta
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln