NYA PRESSBILDER

Foto: Agata Jensen. Foto: Agata Jensen.

Om man som jag, inte känner sig helt bekväm med att bli plåtad, så är det än mer viktigt att få en proffsig fotograf. Någon som kan få mig att slappna av och bli sådär naturlig som det bara går på kommando.
För ett par veckor sedan skulle jag ta nya pressbilder och valet blev Marbella med våra helt fantastiska omgivningar i bergen. Det skulle ske på en torsdagkväll med ljuset från sen eftermiddag. Jag var orolig hela dagen, tänkte mest på klädval och om håret var okej.
Men det räckte med fem minuter så kände jag mig bekväm med Agata Jensen som fotograf och Marcela som fixade min make-up. Jag var otroligt tydlig med att jag inte ville se sminkad ut, jag ville se ut som jag gör i vanliga fall, och jag kände direkt att Marcela fattade vad jag menade.
Sedan togs det bilder och vi hade så himla roligt. Agata och Marcela fick mig att slappna av och må bra och det hoppas jag kommer att synas på bilderna när de publiceras. Och jag säger bara - Agata Jensen är ett proffs.
Jag blev jättenöjd.
Här får ni en liten smakbit av vad som komma ska. En torsdagkväll i bergen i Marbella.

Birgitta
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln