KAPITEL 1

DET ÄR VARMT!
Och jag sitter inne och jobbar. Ett manus ska faktiskt vara klart tills på fredag och för den som tror att det bara är att skriva ihop något för att få till en roman… till er kan jag berätta att det här är nog sjuttioelfte gången jag läser igenom Ett oemotståndligt begär och jag börjar nästan tröttna...  Men nu är det den satta texten som jag pedantiskt nog bara måste läsa igenom en gång till trots att jag vet att jag kan lita på korrekturläsaren.
Det kallas visst för kontroll.
Nu lägger jag ut Kapitel 1. Det är nog det kortaste kapitlet i hela boken. Men ändå. Hoppas ni kommer att känna stämningen.

Sådärja. Nu drar jag ner gardinerna och jobbar, jobbar, jobbar.
Gonatt världen.

Birgitta
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Anonym » JAG ÄR EN SOCIAL ENSAMVARG:  ”Ordet ensamvarg är något som gruppmänniskor har satt på människor som är ensamma..”

  • drea » I en sal på lasarettet:  ”hahaha, ibland kan en inte vinna :)”

  • Hakon Håkansson » FUCK JANTE!:  ”Hallå tjejen,kul att läsa dina rader oj oj det är faktiskt så det pirrar i kropp..”

  • Maria Öjerskog Borrling » I en sal på lasarettet:  ”Hi hi hi, så levande o roligt du beskriver situationen! Säkert många som känner..”

  • Pia Gummesson » DETTA LIV - DETTA NU:  ”Längtar till nya böcker av dig”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln