MAT MAT MAT

Just nu pratar vi mycket om mat i min familj - mat - mat -mat. Vad ska vi servera, hur mycket ska vi beställa, hur ska maten förberedas och läggas upp osv. Eftersom vår butik/café/restaurang tidigare har varit en pizzeria - även om vi har byggt om, målat om, bytt skyltar osv så kommer folk in och frågar efter pizza. Igår kom två äldre damer in och ville beställa pizza och blev riktigt upprörda när vi inte hade det. Jag försökte locka med allt annat vi hade på menyn som ex gravlaxtallrik, pajer, lasagne och delikatesstallrik (se bilden) men då sa de att allt de där kunde de minsann laga hemma själva och serverade vi inte pizza så tänkte de gå över till Hemköp och handla något annat. Punkt slut! 

Men, men... vi får väl lyssna på våra kunders önskemål... och kanske, kanske, kanske kör vi pizza med EM-finalen på Haverdal café & restaurang på söndag, men bara kanske... Håll utkik på vår fb-sida som vi uppdaterar dagligen!

Quattro stagioni från Haverdal

Christina

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Anonym » JAG ÄR EN SOCIAL ENSAMVARG:  ”Ordet ensamvarg är något som gruppmänniskor har satt på människor som är ensamma..”

  • drea » I en sal på lasarettet:  ”hahaha, ibland kan en inte vinna :)”

  • Hakon Håkansson » FUCK JANTE!:  ”Hallå tjejen,kul att läsa dina rader oj oj det är faktiskt så det pirrar i kropp..”

  • Maria Öjerskog Borrling » I en sal på lasarettet:  ”Hi hi hi, så levande o roligt du beskriver situationen! Säkert många som känner..”

  • Pia Gummesson » DETTA LIV - DETTA NU:  ”Längtar till nya böcker av dig”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln