OCH VAD HANDLAR NYA MANUSET OM?

Glad författare Glad författare

Efter en lång dag med olika möten sitter jag nu dagen efter och summerar. Och ja, jag är nöjd, glad och förväntansfull. En superagent som får mig att se ljust på framtiden, en engagerad förläggare som efter att ha läst senaste råmanuset konstaterar att jag levererar och utvecklar för varje manus, ett nytt bokmanusförslag som gillades och på det samtal om bokmässa och PR … tja, det lyfter en ensam författares vardag. Att ha rätt människor omkring sig, få inspiration och konstruktiv kritik, pepp och feedback, det är så viktigt.
Och precis detta har jag – rätt människor.
Vilken lycklig författare jag är!
Och vad handlar mitt nya manus om då? Det som jag snart är halvvägs igenom. Innehållet som jag inte knystat om för någon än (nästan).
Jo … en berättelse baserad på en sann historia. Tre generationer. Lögner och svek. Men också hopp och kärlek. Ungefär så.
En roman.
Hoppas ni vill följa med mig under mitt arbete med detta – för mig – ganska svåra projekt. Hela vägen.
Utgivning i maj 2018. Om nio månader. Som en graviditet ungefär …

Birgitta
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln