KILIMANJARO AUGUSTI 2018

Nu är det bokat och nu är det betalt så nu är det bara att träna fysiskt och mentalt. För två veckor sedan frågade jag make och barnen om de ville bestiga Kilimanjaro. Svaret blev ett rungande JA utan någonsomhelst betänketid.
Vilket äventyr och så roligt att få göra tillsammans!
Den 12 augusti stänger vi vår sommarrestaurang i Haverdal, städar och inventerar och sedan den 17 augusti åker vi till Tanzania för att bestiga Mount Kilimanjaro - Afrikas högsta berg 5895 möh.

För övrigt så ligger Du kommer inte undan ... som 2:a på Nextorys topplista för Deckare & spänning samt har klättrat upp till en 5:e plats på Storytels topplista för deckare och ligger som en god 3:a på Storytels topplista e-böcker deckare - 1:a är faktiskt Silhuetten som är nr 4 i min serie om kriminalkommissarie Ingrid Bergman.

Ha en fin dag -utanför mitt fönster faller det nu stora snöflingor!

Christina
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln