(SK)RIVSTART 2017

Jag har varit bortrest större delen av julen, mellandagarna, nyår- och trettonhelgen men nu är jag igång med författaråret 2017.
Birgitta och jag har redan hunnit träffas för detaljplaneringen av vår skrivkurs i Tolox i maj. Jag har börjat researcha för nya deckaren och jag har några arbetsnamn - Socialgrupp Noll, Bottenskrap och Fixaren. Inget av dem känns helt rätt så vi får se...

Jag har också planerat in tre Bokmässor  i kalendern och några författarframträdanden. Dessutom har jag skickat in ett bidrag till en skrivartävling (första gången i mitt liv tror jag). Ni kommer bara att få veta vilken om jag vinner...

Dagen till ära - en måndag - så har jag börjat redigera ett manus som fått ligga i byrålådan alldeles för länge...  (apjobbigt värre men jag kommer att vara väldigt nöjd med mig själv när jag gjort det)

Gott Nytt År till er alla! Nu kör vi!

Christina

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Annelie Högberg Eriksson » NÅDASTÖTEN den 16 FEBRUARI:  ”Ett mästerverk igen av dej! Du är duktig att få en att tro man vet slutet innan ..”

  • Susanna » 3 nya lagom vanor:  ”Nämen så bra ! Du kommer att vara i trakterna flera gånger i veckan :-) ”

  • Helene » 3 nya lagom vanor:  ”Visst är meditation beroendeframkallande! Synd bara att man inte kan förklara de..”

  • Pia » Oj - DET BRINNER!:  ”Men herre Gud så otäckt , stackars dig! Tur att du inte kom till skada det är än..”

  • Lotta » Oj - DET BRINNER!:  ”Usch, tur att det inte blev värreBrand är verkligen något man inte vill vara med..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln