HURRA FÖR SVERIGE!

Sveriges nationaldag.

I morse åkte flaggan i topp. Bredvid växthuset vajar den lojt i den ljumma vinden och jag njuter av en värme som känns närmast overklig i juni-Sverige. I onsdags kom jag tillbaka från mitt Marbella och nu är det västkusten som är basen de närmsta tre månaderna. Jag klipper gräs, planterar blommor och högtryckssprutar altaner. Redigerar manus, går på studentuppvaktning och äter mat sena kvällar med familj och vänner. Solen skiner och vattnet ligger som en spegel. Folk badar.

Och jag njuter. Njuter av att vara här, få bo i mitt vackra Sverige.
Och den blå-gula flaggan vajar alltjämt.

Birgitta

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Kersti Strömblad » HURRA RÅMANUS KLART :  ”Ska bli spännande att läsa! God tur i Marbella”

  • Stina Olofsson » ALEHOLM GYMNASIE:  ”Hej! Jag älskar keyvchup och speciellt på gurka.”

  • Pia » VAD HÄNDER??:  ”Bra att det kommer nya böcker av dig,saknar dina härliga böcker ”

  • Mats Hansson » NOVELLTÄVLINGEN AVGJORD:  ”Kul, som en ketchupflaska rinner ”Älskade Jeanette” ut och vinner er novelltävli..”

  • Mats Hansdon » NOVELLTÄVLINGEN AVGJORD:  ”Kul, som en ketchupflaska rinner ”Älskade Jeanette” ut och vinner er novelltävli..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln