GRATTIS FRÅN FACEBOOK

Att fylla år är på något sätt lite annorlunda nuförtiden än vad det var förr. Då ringde de bästa kompisarna (i bästa fall) och sjöng och gratulerade. Jag hade en speciell almanacka där jag skrev in alla bästa kompisars födelsedagsdatum, livrädd att missa någon. Det var lite speciellt, alla som inte stod mig nära hade jag ingen aning om när de fyllde år.
Men nuförtiden är det helt annorlunda.
För nu finns facebook.


Jag fyllde år i söndags. Och redan strax efter midnatt började gratulationerna strömma in. Sedan höll det på hela natten, dagen och dagen därpå. Nu har det mattats av, men fortfarande kommer det några sena grattis.
Jag tycker att det är jätteroligt!
Människor som jag inte pratat med på år och dag skickar grattis. Det måste ju betyda att DE FINNS! Och att de orkar säga just grattis. Vissa människor menarf att det inget betyder, men såklart att det betyder något. Om inte facebook hade funnits så hade ju 99% av alla de som skickade grattis-hälsning till mig inte gjort det! Så är det bara.

Jag ÄLSKAR att de skriver grattis (eller nåt liknande).
Basta.

Så tack så mycket facebook, något bra är det allt mig dig ändå.

Birgitta

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln