Se upp (från mobilen)

Bild lånad från imgur.com/gallery/VbgxIDv Bild lånad från imgur.com/gallery/VbgxIDv

Hade det varit idag hade vi aldrig träffats. Då hade vi inte heller ätit upp hennes smörgåsar och delat på min Coca Cola. Vi hade stått på perrongen precis som då men stirrat ner i var sin smartphone.

Kanske hade jag sökt sällskap på Facebook och beklagat mig för någon  att jag var strandsatt  och utan mat sedan flera timmar. Kanske hade hon gjort detsamma. Och önskat att hon hade något att dricka. Men nu var  det 1986 och vi satt på en skruttig bänk på en tågstation i Europas mitt. Vi började prata, delade matsäck, bytte adresser och känner varandra fortfarande. Men hade det hänt idag? Inte säkert... Dags att släppa mobilen, slippa digitalstressen och fånga ögonblicken framför näsan!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln