ETT JÄVLA REGNANDE!

Man ser inte stormen... Man ser inte stormen...

Mer tydlig än så kan jag inte vara. Det är tolv grader, det blåser som f-n, och det ösregnar. Och om fyra dagar är det midsommar.
Alltså.
Jag HATAR det här. Jag som normalt alltid säger att ”vädret betyder inget”. Men … just nu betyder det ALLT. Midsommar är heligt och mitt hem kommer att invaderas av gäster. Vi ska äta lunch, ha krocketturnering, dansa kring midsommarstången och grilla på kvällen. (Visst är vi originella?) Och då kan det naturligtvis inte vara ett sådant här skitväder.
Så jag blundar hårt, tänker så det knakar, önskar med mitt hjärta och intalar mig att DET KOMMER ATT BLI BRA. Aktuellt gav (nästan) bra väderbesked. Och en sak är säker: värre än vad det är nu kan det inte bli.
Om det nu inte börjar snöa också vill säga.

Birgitta

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln