PREMIÄRNERVER ???

Och här provar jag jakmjölkste på en tibetansk restaurang i Songpan. Och här provar jag jakmjölkste på en tibetansk restaurang i Songpan.

Nej, det orkar jag inte ha -premiärnerver inför öppningen av restaurangen alltså...

Jag är genomförkyld precis som resten av familjen och är fortfarande jetlaggad, dvs vaknar vi fyra/fem på morgonen -  fast man hinner med mycket om man stiger upp vid den tiden och samtidigt försöker hålla sig vaken sent för att få ordning på dygnsrytmen. Idag hade vi besök av sommelier och vinprovning i stekande sol på terassen mellan 10.00 - 11.30 på förmiddagen (underlättar inte tidsomställningen), delade ut reklam, tog emot varor, prismärkte, klippte gräs, köpte blommor, anställningsintervju, genomgång av egenkontrollsystemet, ostprovning, vattnade klängväxter och tog en liten simtur i havet innan grillmiddag och sprizerblandning och provdrickning. Nej, som sagt -premiärnerver orkar jag inte ha ovanpå allt annat jag måste hinna med!

Ha det gott och i morgon är det midsommarafton och en massa roligt!

Christina

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Anonym » JAG ÄR EN SOCIAL ENSAMVARG:  ”Ordet ensamvarg är något som gruppmänniskor har satt på människor som är ensamma..”

  • drea » I en sal på lasarettet:  ”hahaha, ibland kan en inte vinna :)”

  • Hakon Håkansson » FUCK JANTE!:  ”Hallå tjejen,kul att läsa dina rader oj oj det är faktiskt så det pirrar i kropp..”

  • Maria Öjerskog Borrling » I en sal på lasarettet:  ”Hi hi hi, så levande o roligt du beskriver situationen! Säkert många som känner..”

  • Pia Gummesson » DETTA LIV - DETTA NU:  ”Längtar till nya böcker av dig”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln