JÄTTE-JÄTTE-BRA MIDSOMMAR

"SKÅL OCH VÄLKOMNA" "SKÅL OCH VÄLKOMNA"

Det finns bra midsommar och det finns jättebra midsommar.
I år var det jätte-jätte-bra!
Vädret var strålande; varmt, soligt och ingen vind. Gästerna på tjugofem personer blev en blandad kompott mellan 25 och 85 år (cirka). Jag vann visserligen inte krockettävlingen men kom i varje fall till final. Maten var traditionell och sååå god och alla hjälptes åt. Skratten var många, ljudnivån var bedövande vid middagsbordet, musiken tystnade bara när vi sov, små grodorna dansades och sjöngs nere vid byns midsommarfirande där det för övrigt var mer folk än jag någonsin varit med om tidigare, och där samma musikanter spelade som har spelat i 37 år! 
Och ett och annat uppslag till kommande böcker fick jag ju också... :-)
Efter två dygn med folk i varje vrå av vårt hus och på vår tomt så sitter jag nu helt själv, alla har lämnat. Jag är behagligt trött och en slags berusning har intagit min kropp. En berusning av tacksamhet. Att få vara så här priviligierad.
Tack alla härliga som var med midsommar 2016. Och nästa år ska jag (ta mig f-n) ta vandringspokalen i krocket!!

Birgitta
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln