ADJÖ ANNA HOLM

ETT OEMOTSTÅNDLIGT BEGÄR. Sista boken om Anna Holm. Finns i bokhandeln 1 september. ETT OEMOTSTÅNDLIGT BEGÄR. Sista boken om Anna Holm. Finns i bokhandeln 1 september.

Jag är i en annan värld. Jag kommer på mig själv med att vara det – flera gånger om dagen faktiskt.
Jag sitter i bilen och blir orolig att jag inte hunnit hämta på dagis. Jag sneglar på telefonen och väntar på att Filip ska ringa och säga att han älskar mig och att allt kommer att bli bra. Jag ryser när jag tänker på … ja, han som får allt att strula till sig. Jag förbannar hon som … smider planer. Jag har huvudet fullt av saker som inte alls har med min verklighet och göra. För jag är helt inne i en annan värld.
Anna Holms värld.

Jag sliter med sista manusbearbetningen just nu. Långa arbetspass som avslutas långt in på natten. Jag lämnar bara datorn för att äta och gå på toaletten. Nästan i varje fall.
Inte konstigt att jag tror att det är i manusets värld som jag lever i för tillfället.
Men i morgon kliver jag in i min rätta värld igen. Då är det (nästan) över. Men inte riktigt, för om några veckor kommer korret innan tryckningen och då går jag för sista gången in i Anna Holms liv.
Sedan är det slut.
Adjö Anna Holm.


Birgitta
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln