JAg skriver så det glöder i Hjärnan

Förra veckan öppande jag mitt NÅDASTÖTEN- manus och såg att det var över en månad sedan jag sist skrivit en rad. Det började lite trevande med några omläsningar, anteckningar, kapitel två skavde så jag skrev om det helt och hållet och genast kändes allt bättre. Det tog som sagt några dagar att komma in i språket och handlingen men nu har det släppt och jag vill bara skriva och skriva. Hela hjärnan kokar och jag är flera kapitel längre fram i huvudet än vad jag hinner skriva ner. Nu är det bara tiden som ska till för min berättelse flyter på och jag njuter av att skriva om mina gamla vänner kriminalarna på Ernst Fontells plats i Göteborg. Och ni som tyckte om mina fyra första deckare om kommissarie Bergman kommer och gilla den här också är jag HELT säker på för det är som en forstsättning rakt av- som om det inte har varit flera års uppehåll i serien. 

Snart glöder tangentbordet också och inte bara mina hjärnceller... 

Ha det gott ni som sitter ute i solskenet och njuter!

Christina

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln