BAKSIDAN - ACK, SÅ VIKTIG!

Baksidestexten på en roman är viktig. Det är då man ska fånga en tveksam läsares uppmärksamhet och förhoppningsvis få samma person att köpa eller låna boken. Omslaget till Ett oemotståndligt begär är äntligen klart och texten blev såhär:

”Anna Holm har äntligen funnit lyckan men i skuggorna lurar det förflutna.
 
Anna har allt hon någonsin önskat sig – ett harmoniskt familjeliv och ett utmanande jobb som företagsledare för Vansbo fastigheter. Men när hennes älskade börjar arbeta med ett nystartat välgörenhetsprojekt drivs de allt längre ifrån varandra. Och vem är egentligen projektets mystiska och hemliga grundare?  Inte blir det lättare att hålla relationen vid liv när ett svekfullt ex till Anna dyker upp i Stockholm och gör allt för att få kontakt med henne. Hon står till en början emot hans inviter, men när han råkar ut för en olycka ser hon ingen annan utväg än att hjälpa honom. Orosmolnen hopar sig alltmer över Annas nyfunna lycka, och en ödesdiger konfrontation ställer situationen på sin spets. När stormen bedarrat har Anna fler svar än vad hon önskat sig. Först då vet hon vad som är sant och falskt, vem som är hennes vän och vem som är hennes fiende.
 
Ett oemotståndligt begär är den sista, fristående delen i Birgitta Bergins succé trilogi om Anna Holm. De två första delarna är Ett oemotståndligt förslag (2014) och En oemotståndlig affär (2015). ”

 
Så vad tycker ni? Känns det kittlande?
 
Birgitta
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln