JAG ÄR EN RIK MÄNNISKA

Rik och glad! Foto: Agata Jensen Rik och glad! Foto: Agata Jensen

Jag inser det. Vissa dagar mer än andra dagar. Rik! På vänner.
Det finns inget som vänskap. Det tar alla pris i rikedom. Utan dem är inget annat värt. Kärlek, familj och vänner. Jag har privilegiet att ha bott på många olika platser och det har gett mig många bekantskaper som sedan har vuxit till ren vänskap. De finns numera i hela Europa. Alla Brysselvänner, Göteborgsvänner, Marbellavänner, Stockholmsvänner… och alla andra som bor lite här och där i världen. Ni betyder så mycket.
I helgen var det fest med Brysselvännerna. Inte alla, men många. De inte ofta man träffar på ett sådant glatt gäng. Sönerna anser att vi aldrig har blivit riktigt vuxna i vissa avseenden (läs i festliga sammanhang). Kan nog hålla med till viss del. Vi tycks aldrig växa bort från det lekfulla, det finns inte en lugn stund, inte ett endaste ögonblick som känns tradigt eller trist. Nej, full fart, och det tills ända in på morgontimmen.
Tack alla goa vänner där ute att ni finns. Ni är många.
Och jag är rik.


Birgitta
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln