POLIS- OCH SKATTERAZZIA PÅ VÅR RESTAURANG

En fredagskväll i början av sommaren när vi precis hade öppnat Haverdals café & restaurang kliver två personer in från Skatteverket och har med sig två civilklädda poliser - två välväxta manliga poliser. (skulle också passa bra in i ett avsnitt iden där tv-serien om familjen som råkar köpa en gammal pizzeria)

Målet är 1: Att kontrollera att det finns utskänkningsansvarig på plats - de har till och med med sig kopior på våra pass!  - Yes, check på det.  2. Att personalliggaren är ifylld - Yes, check på det. 3.Kvittokontroll - En av personerna från Skatteverket har varit hos oss och först ätit och sedan köpt glass dagen innan. Nu vill de se inslaget i kassan, det vet till och med exakt på klockslaget vilka tidpunkter det rör sig om - Yes, check på det.

Under tiden allt det här pågår står ena dottern och småpratar och flirtar med den ena polisen och gästerna sitter med tefatsstora öron -  det hela avslutas med att vi får ett undertecknat papper där det står att allt är okej, PUST!  Och vet ni vad? Jag var inte där!!! Jag missade denna surrealistiska händelse...  

Men, men... nu skriver jag om betydligt mer rafflande händelser i mitt nya deckarmanus: NÅDASTÖTEN - personerna som är med i min berättelse får vara med om betydligt värre saker - Yes, check på det!

Ha en bra dag!

Christina

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln