ROMAN NUMMER SJU PÅ G

Jösses, det känns som evigheter sedan jag kom ut med roman nummer två, "Fångad i Marbella". Det var 2013 och här ses jag i en radiointervju. Jösses, det känns som evigheter sedan jag kom ut med roman nummer två, "Fångad i Marbella". Det var 2013 och här ses jag i en radiointervju.

Regnet det bara öser ner och mina fingrar far fram som bålgetingar över tangentbordet.
Det har lossnat.
Fortsättingen på Som ett brev på posten börjar ta form och än så länge så följer jag planen. För en plan har jag:
1. En synopsis. Det är planen VAD jag ska skriva.
2. En tidslinje. Det är planen NÄR jag ska skriva.
För det finns en deadline och det är i början av januari, då ska råmanus levereras till mitt förlag. Men i min värld är deadline då i mitten av december för jag vägrar att skriva under julhelgen. Så därför har jag en tidsplan. Där kan jag se vecka för vecka hur mycket jag förväntas att skriva. Om jag kommer efter … ja, då blir livet inte alls roligt. Om jag får kretivitets-torka … ja, då blir heller inte livet roligt.
Men jag har satt in små luckor här och där. Ni vet, sådana där ”nu får jag faktiskt ta och breaka lite och hämta andan”.
Så kul har jag det den här hösten. (Och ja, det ÄR kul!!)
Och vet ni vad? Något jag vet som du inte vet att jag vet kommer bara bli så jäkla bra!
Så det så.

Birgitta
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln