FEELGOOD ISTÄLLET FÖR OBDUKTION

Efter sex dagar med intensivt manusskrivande, där dagarna har sett precis likadana ut och jag bara har träffat Herr Larsson d.ä. och herr Larsson d.y. ska jag träffa Lizelotte och Birgitta i kväll och dricka bubbel och babbla Ketchup och annat som inte har med mitt manusskrivande att göra. Dessutom bestämde jag mig för att läsa om manuset från början igen idag och göra en del både stora och små redigeringar som det har kliat i fingrarna att få ta tag i. Igår kväll konstaterade jag att det är dags att lägga in ett kvällspass i skrivandet också, men inte i kväll... för i kväll ska jag vila hjärnan från mord, brottsutredningar och obduktioner. I kväll blir det feelgood för hela slanten!

Ha det fint!

Christina

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Anonym » JAG ÄR EN SOCIAL ENSAMVARG:  ”Ordet ensamvarg är något som gruppmänniskor har satt på människor som är ensamma..”

  • drea » I en sal på lasarettet:  ”hahaha, ibland kan en inte vinna :)”

  • Hakon Håkansson » FUCK JANTE!:  ”Hallå tjejen,kul att läsa dina rader oj oj det är faktiskt så det pirrar i kropp..”

  • Maria Öjerskog Borrling » I en sal på lasarettet:  ”Hi hi hi, så levande o roligt du beskriver situationen! Säkert många som känner..”

  • Pia Gummesson » DETTA LIV - DETTA NU:  ”Längtar till nya böcker av dig”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln