VILL DU BLI FÖRFATTARE?

 Längtar du efter en rejäl vitamininjektion i ditt skrivande? Vill du träffa dina litterära idoler, få professionell textrespons eller kanske hitta din nya skrivarkompis? Missa inte Skriv2016  den 22–23 oktober.  En hel helg för dig med författarambitioner!

Jag och Daniel Alegi kommer att hålla en workshop om Story med Jens Klitgaard som moderator. Andra medverkande är bl a Simona Arnstedt, Jessica Schiefauer, Arne Dahl, Martin Schibbye, Mats Söderlund, Anders Fager och Sara Lövestam.

Förutom föreläsningar och workshops kommer det att finnas författarcoacher, förläggare och agenter på plats. Det finns chans till såväl textrespons som frågestunder med de medverk ande, och mycket mer!

Anmäl dig här!

Hoppas vi ses!

Christina

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln