SLUTET ÄR NÄRA

Snart....

Förra veckan led jag av det STORA SVARTA TVIVLET... en typisk känsla som brukar infinna sig när man närmar sig slutet och inte har någon distans till sitt manus längre. Man inser helt enkelt att det man ägnat så mycket tid åt i sin ensamhet är fruktansvärt dåligt, eller... jo..., nej...jo...

I lördags kändes det ännu värre för då skrev jag ett kapitel som var riktigt sorgligt och tungt varav mycket var verklighetsbaserat.  (Man kanske inte ska leva sig in för mycket i sina karaktärer...)

Och idag... heureka så kom jag på en tvist som gör att nu (läs idag...) vet jag precis hur jag ska få till slutet!

Så nu är det bara att knattra på allt vad jag hinner innan Bokmässan!

Ha det bra!

Christina 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln