BOKMÄSSA-STRESS

Nej, jag har ingen bokmässa-stress. Just nu ploppar det upp massor av facebookinlägg som handlar om mina författarkollegors olika evenemang på mässan och om vikten av bra skor, att dricka mycket vatten, signering den och den tiden, vad ska man ha för kläder på sig och hur många ombyten behöver man osv.

Eftersom jag inte släpper någon ny inbunden bok i år (enbart några pocket på svenska, tjeckiska, finska och norska) så ska jag bara ägna mig åt att vimla runt på mässan och träffa författarkollegor samt försöka hinna med så många montermingel som möjligt. (dessa infaller när mässan är stängd för allmänheten och man dricker billigt rödvin tillsammans med andra minglande författare hos olika förlag som bjudit in till detta)

Givetvis finns det en HÖJDPUNKT på mässan och det är Birgittas release-mingel-firande av hennes nya bok Ett oemotståndligt begär. 

Jag hoppas att vi ses på mässan!

Christina

Bokmässan - så mycket böcker - så mycket folk - så mycket spännande och roligt.
Bokmässan - så mycket böcker - så mycket folk - så mycket spännande och roligt.
Birgitta och jag monterminglade friskt förra bokmässan. Vilket förlag vi är hos just på den här bilden kommer jag inte ihåg men med på bilden är också Varg Gyllander och Camilla Davidsson (riktiga proffsminglare båda två).
Birgitta och jag monterminglade friskt förra bokmässan. Vilket förlag vi är hos just på den här bilden kommer jag inte ihåg men med på bilden är också Varg Gyllander och Camilla Davidsson (riktiga proffsminglare båda två).
Här signerar jag förra året på TRE BÖCKER FÖRLAG (runt hundra ex tror jag att det blev eller tom fler)
Här signerar jag förra året på TRE BÖCKER FÖRLAG (runt hundra ex tror jag att det blev eller tom fler)

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln