AFTER-BOKMÄSSA-LIVET

Japp det är en lyckobudda en pengabudda och en arbetsmyra som håller mig sällskap! Japp det är en lyckobudda en pengabudda och en arbetsmyra som håller mig sällskap!

Jamen då är man tillbaka vid sitt skrivbord igen... peppad att skriva efter fyra dagars bokmässa.  (alternativet till att vara peppad är att börja tänka på hur många författare det finns och hur många böcker som ges ut - man är som ett sandkorn i öknen...) Men så går ju inte att tänka!!!  För i år var det cirka 100 000 besökare på bokmässan och om dessa kommer till bokmässan nästa år och köper varsitt ex av NÅDASTÖTEN och ett ex att ge bort i present ... ja ni fattar - klart att jag är peppad att bli klar med manuset!  På bilden ser ni hur det ser ut på mitt skrivbord just nu- massor av anteckningar och post-it-lappar för att inte glömma bort någon tråd nu när jag skriver slutet. I går ägnade jag dagen åt att läsa från mitten och framåt för att kliva in i känslan efter fyra dagars skrivuppehåll!

Ha en fin dag och keep on dreaming!

Christina

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln