VILL DU BLI INBJUDEN TILL VÅRA EVENT?

Från Expressen Från Expressen

Det tar några dagar innan man andas normalt igen. Innan frisk luft fyller lungorma och innan det slutar att susa i öronen. Ljudnivån och luften på bokmässan är – milt sagt – under all kritik.
Men vad gör det? När resten är alldeles, alldeles … underbart.
Snart tre dagar sedan jag checkade ut. Med onda fötter, värkande kropp och en sju jäkla energi. Nu ska det skrivas manus, men inte bara det. Ketchupoftheday planerar event och dit vill vi gärna bjuda er alla som läser våra inlägg och även alla era kompisar som kanske inte hittat till oss ännu. Skicka din mailadress (och om du vill – även din kompis adress) till mig så kommer du få mer info vad som är på gång. (Se adress längre ner).
För livet kan ju inte bara vara manus-skrivande, eller hur?. För som vi skriver så klokt på vår blogg: ”Livet är för viktigt för att tas seriöst”.

Ni har väl inte missat min debattartikel i Expressen mitt under bokmässan? Klicka här och läs varför jag tycker feelgood är viktigt!

Birgitta
birgitta@birgittabergin.se

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Anonym » JAG ÄR EN SOCIAL ENSAMVARG:  ”Ordet ensamvarg är något som gruppmänniskor har satt på människor som är ensamma..”

  • drea » I en sal på lasarettet:  ”hahaha, ibland kan en inte vinna :)”

  • Hakon Håkansson » FUCK JANTE!:  ”Hallå tjejen,kul att läsa dina rader oj oj det är faktiskt så det pirrar i kropp..”

  • Maria Öjerskog Borrling » I en sal på lasarettet:  ”Hi hi hi, så levande o roligt du beskriver situationen! Säkert många som känner..”

  • Pia Gummesson » DETTA LIV - DETTA NU:  ”Längtar till nya böcker av dig”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln