BAKSMÄLLA

Lördag, söndag och måndag ägnade jag åt att läsa igenom mitt manus NÅDASTÖTEN och igår eftermiddag så skickade jag iväg det. Det var otroligt konstigt att vakna i morse och inte vara tvungen att sätta sig vid datorn och skriva. Istället åt jag frukost framför tv:n - lääänge, och sedan åkte jag och shoppade lite kläder och trädgårdsprylar - vilken huvudvärk jag fick!!!! Antagligen för mycket intryck... min hjärna är bara van vid att sitta hemma och hitta på meningar som ska passa in i en kriminalroman. Så hela eftermiddagen har jag legat i soffan och tittat på realityprogram om kockar, antikviteter, guldgrävning och misslyckade plastikoperationer. Men men... det är nog ingen bortkastad tid för oj vad jag har lärt mig mycket nytt!

Tur dock att det finns huvudvärkstabletter för ikväll ska jag iväg och lyssna på Storycoachen Katrin Sandberg och dricka bubbel och mingla :-)

Glöm nu inte att vara med i vår Ketchups novelltävling:  En tråkig kärlekshistora

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln