FÖRBEREDER MIG...

Efter att ha varit helt sänkt en vecka med huvudvärk, alvedon och massor av trötthet så känner jag mig äntligen lite piggare! Nu förbereder jag mig inför kvällens författarframträdande på Skriv Café Selma och inför helgens skrivarkonferens SKRIV2016 där jag ska prata om karaktärer och berättartekniker som jag använder utifrån min utbildning i att skriva manus för tv och film.

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Anonym » JAG ÄR EN SOCIAL ENSAMVARG:  ”Ordet ensamvarg är något som gruppmänniskor har satt på människor som är ensamma..”

  • drea » I en sal på lasarettet:  ”hahaha, ibland kan en inte vinna :)”

  • Hakon Håkansson » FUCK JANTE!:  ”Hallå tjejen,kul att läsa dina rader oj oj det är faktiskt så det pirrar i kropp..”

  • Maria Öjerskog Borrling » I en sal på lasarettet:  ”Hi hi hi, så levande o roligt du beskriver situationen! Säkert många som känner..”

  • Pia Gummesson » DETTA LIV - DETTA NU:  ”Längtar till nya böcker av dig”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln