LITE KVÄLLSGODIS

"Jag har precis läst klart Ett oemotståndligt begär av Birgitta Bergin. Otroligt fängslande! Jag kunde inte lägga ifrån mig boken förrän jag läst den allra sista sidan! Kändes som jag inte kunde läsa fort nog för att få veta hur allt skulle gå! Den har fått mig att känna allt från ilska och svartsjuka, till glädje och kärlek. Denna är nog min favorit av böckerna om Anna Holm. Klart värd 5/5 valar!"
Bokmysan bokblogg.
Alltså:

De sista dagarna har varit lite gnälligt i mitt liv. Ni vet, tvivel som lägger sig som en tung gråsten över mitt skrivande. Då söker jag omedvetet efter dåliga tecken för att få det bekräftat - jag duger inte. Så finner mitt sökande ett instagram-inlägg som detta.
It made my day.
Tänk ändå så viktigt det är med en klapp på axeln. Det borde alla få då och då.
Tack Bokmysan och alla andra recencenter, bloggare och läsare som förgyller mitt liv!

Birgitta
PS. För den som vill frossa i fina recensioner av mina böcker ... klicka här! :-)

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln