SKRIV 2016 - VILKEN ENERGIBOOST FÖR SJÄLEN

Sveriges största skrivarkonferens Sveriges största skrivarkonferens

Vilken helg jag har haft! Två heldagar på SKRIV 2016 i Stockholm med föreläsningar av bla Simona Ahrnstedt, Jan Arnald, Martin Schibbye, Sara Lövenstam, Anders Fager och Jessica Schiefauer. På programmet fanns också en förlags- och agentpanel samt en skrivcoach- och lektörpanel med intressanta frågeställningar och diskussioner. 

Jag och Daniel Alegi (prisbelönt filmskapare och producent) höll en workshop på söndagen om att utveckla sin story med hjälp av filmens berättarformer och gav tips på hur man på konkreta sätt kan skapa karaktärer och planera sitt romanmanus så att man får en struktur att förhålla sig till. Jens Klitgaard som är lektör, skrivkursledare och driver Tidningen Skrivas kursportal ”Skrivarkurser.nu" var moderator för workshopen (han var lektör för Alibi AB). Dessutom så hann jag med en massa kreativa möten som gav massor av energi och skratt. Jag är grymt imponerad på hur välplanerat allt var och ser redan fram emot att få åka på nästa års skrivarkonferans.

Jens Klitgaard till vänster som moderator och jag till höger som pratar  om manusstruktur
Jens Klitgaard till vänster som moderator och jag till höger som pratar om manusstruktur

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Pia » VAD HÄNDER??:  ”Bra att det kommer nya böcker av dig,saknar dina härliga böcker ”

  • Mats Hansson » NOVELLTÄVLINGEN AVGJORD:  ”Kul, som en ketchupflaska rinner ”Älskade Jeanette” ut och vinner er novelltävli..”

  • Mats Hansdon » NOVELLTÄVLINGEN AVGJORD:  ”Kul, som en ketchupflaska rinner ”Älskade Jeanette” ut och vinner er novelltävli..”

  • Anonym » JAG ÄR EN SOCIAL ENSAMVARG:  ”Ordet ensamvarg är något som gruppmänniskor har satt på människor som är ensamma..”

  • drea » I en sal på lasarettet:  ”hahaha, ibland kan en inte vinna :)”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln