MOT MARBELLA FÖR ATT FIRA

På Gran Guadalpin Banus där de serverar sagolikt goda strawberry daiquiris På Gran Guadalpin Banus där de serverar sagolikt goda strawberry daiquiris

"Det här är VERKLIGEN ett JÄTTEBRA manus..." - så glad jag blev när jag läste dessa rader från mitt förlag efter deras genomläsningen av NÅDASTÖTEN! 

Nu åker jag till Marbella och ska fira med Birgitta (som också har massor att fira). Det ska bli så häääärligt med sol, bad och värme. Det blir också kalas och planerande av framtida happenings. Oj ,vad jag ska ladda kropp och själ! Det behövs - för jag har fortfarande konstant huvudvärk även om den börjar avta.

Sedan jag lämnade in manuset den 10 oktober har jag köpt nya växter, legat i soffan och tittat på matlagningsprogram, fått ordning på mycket datortrubbel och skaffat mig ett skrivarrum som jag håller på att inreda  - det är massor av skrivbordsmeter, olika arbetsplatser, datorer och pärmar, mappar och böcker :-)

Så skål på er! Nu firar vi fast det är måndag!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Anonym » JAG ÄR EN SOCIAL ENSAMVARG:  ”Ordet ensamvarg är något som gruppmänniskor har satt på människor som är ensamma..”

  • drea » I en sal på lasarettet:  ”hahaha, ibland kan en inte vinna :)”

  • Hakon Håkansson » FUCK JANTE!:  ”Hallå tjejen,kul att läsa dina rader oj oj det är faktiskt så det pirrar i kropp..”

  • Maria Öjerskog Borrling » I en sal på lasarettet:  ”Hi hi hi, så levande o roligt du beskriver situationen! Säkert många som känner..”

  • Pia Gummesson » DETTA LIV - DETTA NU:  ”Längtar till nya böcker av dig”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln