NÅGON SOM VET VAD "SQUATS" ÄR?

Jag visste inte … tills för lite drygt en vecka sedan. Och nu är jag fast.
Jag hittade ett träningsschema på nätet. Rubriken var ”Plank & squats utmaning”. Sådär härligt svengelskt. Men jag blev nyfiken och eftersom jag älskar utmaningar och dessutom ger mig fanken på att slaviskt genomföra dessa, så bestämde jag mig rätt snabbt.
Perfekt komplement till mina löprundor.
Nu har jag hållit på en vecka, idag är det åttonde dagen. Och det går framåt. De första dagarna kunde jag knappt gå (särskilt inte i trappor), men nu knäböjer jag som en tok och tycker att det är så jäkla roligt!
Om en månad får jag se om resultatet blir som på bilderna, haha. Tror inte det, men min plan är inte att hålla på bara en månad, ett halvår blir väl finfint.
Eller kanske för alltid?
Vi får väl se dag trettio då jag ska i ett svep göra 330 knäböjningar och hålla plankan i 3.30 minuter.
Rapport kommer (tror jag).
Försök du med!

Birgitta
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln