HÄRDSMÄLTA PÅGÅR

Idag är jag inne på dag tre i redigeringsarbetet av NÅDASTÖTEN och jag har gjort några riktigt jobbiga omflyttningar av stycken och kapitel för att få bättre tempo i manuset. Man får verkligen ta sats och bestämma sig. Det är lite som att printa ut manuset på papper och sedan slänga upp alla 300 sidorna i luften och därefter samla ihop dem på ett nytt sätt. Självklart blir allt bättre och tätare i slutändan men under tiden man gör det här jobbet så kokar det nästan i hjärnan för man vill inte tappa bort något och efter ett tag har man ändrat och flyttat om så mycket att det inte går att ändra tillbaka igen. Det är ungefär som när man har tagit en golflektion för att förbättra svingen men istället börjar slå mycket sämre och kortare. Det enda man vill då är att återgå till sin gamla sving... men den funkar inte längre... det går inte att ändra tillbaka igen...

Fast...  jag har gjort det här arbetet förut med mina tidigare manus och jag vet att jag kommer att klara det. Det är bara att bita ihop och kämpa på!

Ha en fin dag därute!

Christina

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Anonym » JAG ÄR EN SOCIAL ENSAMVARG:  ”Ordet ensamvarg är något som gruppmänniskor har satt på människor som är ensamma..”

  • drea » I en sal på lasarettet:  ”hahaha, ibland kan en inte vinna :)”

  • Hakon Håkansson » FUCK JANTE!:  ”Hallå tjejen,kul att läsa dina rader oj oj det är faktiskt så det pirrar i kropp..”

  • Maria Öjerskog Borrling » I en sal på lasarettet:  ”Hi hi hi, så levande o roligt du beskriver situationen! Säkert många som känner..”

  • Pia Gummesson » DETTA LIV - DETTA NU:  ”Längtar till nya böcker av dig”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln