EGEN FÖRETAGARE

Jag är med i ett kvinnligt affärsnätverk där många av oss är egna företagare. Alltid när vi träffas är luften tät av energi, drivkraft och mycket skratt och när jag går därifrån är jag fylld av värme, nya ideer och ny ork. Det som dock alltid kommer upp med jämna mellanrum är teknikproblem (världens största tack till Ola på else för all hjälp), all administration och allt pappersarbete som tar så mycket tid från det som man vill göra och hålla på med som att driva och utveckla sin verksamhet. För det gäller att ha energi kvar för att göra det där riktigt roliga och inte bara det basala i verksamheten. 

Och ändå... jag skulle aldrig vilja byta ut den frihet jag har som egen företagare. Jag älskar och njuter av det varje dag! 

I helgen var jag på SPA med min familj och vi gjorde upp planer inför sommaren 2017. Hur vi ska utveckla och förändra Stabbe Design och Haverdals Café & Restaurang - så roligt - så många bra ideer - men vi får se hur det blir för både dessa verksamheter är till salu...  men men blir det sålt då finns det plats för nya ideer.

Ni har väl inte missat att anmäla er till mitt, Lizelotte och Birgittas Ketchup- event i december?

Ha en fin dag!

Christina

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Anonym » JAG ÄR EN SOCIAL ENSAMVARG:  ”Ordet ensamvarg är något som gruppmänniskor har satt på människor som är ensamma..”

  • drea » I en sal på lasarettet:  ”hahaha, ibland kan en inte vinna :)”

  • Hakon Håkansson » FUCK JANTE!:  ”Hallå tjejen,kul att läsa dina rader oj oj det är faktiskt så det pirrar i kropp..”

  • Maria Öjerskog Borrling » I en sal på lasarettet:  ”Hi hi hi, så levande o roligt du beskriver situationen! Säkert många som känner..”

  • Pia Gummesson » DETTA LIV - DETTA NU:  ”Längtar till nya böcker av dig”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln