FÖRE OCH EFTER

Just nu och sedan ett par veckor tillbaka så ligger NÅDASTÖTEN-manuset hos förlaget och jag kommer inte att få tillbaka det förens nästa år för en ny omgång av redigeringsarbete. Så nu livsnjuter jag till 100 %. När man lever med manus så handlar allt om före och efter. Och nu är jag i "efter-världen" då jag renoverar stolar, röjer och rensar i skåp, gör om hallen, gör om sonens rum, har event med Ketchup, går på luncher och umgås mycket med vänner.

Om en liten stund ska jag iväg, tillsammans med döttrarna, till kyrkan för att vara med på sonens skolavslutning sedan blir det Liseberg tills det stänger - detta fantastiska fina ställe som vi har i Göteborg.

Allt det här gör att jag får massor av mental energi - det är nästan lite farligt - för jag får så mycket ideer... för nu är jag i "före-världen".

Ha en fin dag!

Christina
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Annelie Högberg Eriksson » NÅDASTÖTEN den 16 FEBRUARI:  ”Ett mästerverk igen av dej! Du är duktig att få en att tro man vet slutet innan ..”

  • Susanna » 3 nya lagom vanor:  ”Nämen så bra ! Du kommer att vara i trakterna flera gånger i veckan :-) ”

  • Helene » 3 nya lagom vanor:  ”Visst är meditation beroendeframkallande! Synd bara att man inte kan förklara de..”

  • Pia » Oj - DET BRINNER!:  ”Men herre Gud så otäckt , stackars dig! Tur att du inte kom till skada det är än..”

  • Lotta » Oj - DET BRINNER!:  ”Usch, tur att det inte blev värreBrand är verkligen något man inte vill vara med..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln