MOT NYA ÄVENTYR

En sprakande brasa i mörkret ger mig inspiration. En sprakande brasa i mörkret ger mig inspiration.

Nytt år. Jag smakar på det.
2017.
Det låter så … mycket
. När jag var barn så betydde årtal som detta science fiction. Många gånger målades framtiden upp som dyster och härjat av krig. Kanske det är så det är nu? Fast vi märker det inte även om vi såklart märker det men vi vaggas ändå in i det, sakta, år efter år, avtrubbade trots all media och transparenta liv.
Men istället för att bli dyster så sjunker jag in bredvid min sprakande brasa, tänker att idag är det tio minus ute och snö och om två dagar åker jag tillbaka till mitt Marbella. Beslutar mig för att jag ändå inget kan göra åt nutid och framtid mer än små gester som att källsortera, se om min familj, skriva böcker och försöka att må bra.
Till exempel alltså.
Det är viktigt att må bra. Det är mitt löfte för 2017.
Må bra, se till att de jag älskar mår bra och sedan behövs det inte så mycket mer.
Tänk vad filosofisk man kan bli av den där brasan.
I år ska jag komma ut med en ny roman i april, den heter Något du inte vet att jag vet. Samtidigt kommer pocketen på Som ett brev på posten och en månad senare släpps Ett oemotståndligt begär som pocket.
Men det mest spännande är att få starta med mitt nya romanprojekt som ännu är hemligt. Och skrivarkursen som Christina Larsson och jag ska ha i maj. Och om det blir utlandslansering i år tack vare bästa agenten Lina på Malmsten Agency. Och om jag ska gå och vinna Stora Ljudbokspriset för 2016! 
Så det där med elände i världen får vänta för min del. Jag känner förväntan, spänning och positivism inför 2017.
Hoppas ni alla hänger med.

Birgitta
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln