MYRAN OCH JAG ÄR TAGGADE!

I dag kom det två tjocka kuvert med posten som innehöll Nådastöten-manuset med kommentarer. Nu är det dags att redigera det igen. Jag var färdig med mitt andra manus jag har hållt på med de senaste veckorna strax efter lunch idag. När jag hade skickat iväg det så städade jag mitt kontor och mina skrivbord. Jag har faktiskt inte öppnat kuverten ännu fast jag är nyfiken... Det får vänta tills i morgon!  För övrig så är Myran och jag grymt taggade inför jobbet. Vi tänker börja arbetet på ett flygplan och fortsätta vid en pool i värmen...

Allt gott!
Christina

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Håkan » STORYTEL INTE BARA LJUD:  ”Framåt bolag det... https://www.avanza.se/placera/telegram/2017/09/19/storytel-s..”

  • Anna Helgesson » ATT TÄNKA LÅNGA TANKAR:  ”Så viktigt! Hade digital detox hela juli och nästan hela augusti. Tog bort faceb..”

  • Marie » SKRIVVECKA 3 - EN FEMTEDEL KLAR:  ”Bra jobbat! Följer inläggen å försöker hinna med ;) 3500ord i veckan är mitt mål”

  • Lotta » JAG ÄR HELT ENSAM:  ”Å så spännande lika mycket som du älskar processen att skriva älskar jsg den sam..”

  • Pia » JAG ÄR HELT ENSAM:  ”Gullig hund. Väntar till Maj månad spännande”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln