MYRAN OCH JAG ÄR TAGGADE!

I dag kom det två tjocka kuvert med posten som innehöll Nådastöten-manuset med kommentarer. Nu är det dags att redigera det igen. Jag var färdig med mitt andra manus jag har hållt på med de senaste veckorna strax efter lunch idag. När jag hade skickat iväg det så städade jag mitt kontor och mina skrivbord. Jag har faktiskt inte öppnat kuverten ännu fast jag är nyfiken... Det får vänta tills i morgon!  För övrig så är Myran och jag grymt taggade inför jobbet. Vi tänker börja arbetet på ett flygplan och fortsätta vid en pool i värmen...

Allt gott!
Christina

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Annelie Högberg Eriksson » NÅDASTÖTEN den 16 FEBRUARI:  ”Ett mästerverk igen av dej! Du är duktig att få en att tro man vet slutet innan ..”

  • Susanna » 3 nya lagom vanor:  ”Nämen så bra ! Du kommer att vara i trakterna flera gånger i veckan :-) ”

  • Helene » 3 nya lagom vanor:  ”Visst är meditation beroendeframkallande! Synd bara att man inte kan förklara de..”

  • Pia » Oj - DET BRINNER!:  ”Men herre Gud så otäckt , stackars dig! Tur att du inte kom till skada det är än..”

  • Lotta » Oj - DET BRINNER!:  ”Usch, tur att det inte blev värreBrand är verkligen något man inte vill vara med..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln