MYRAN OCH JAG ÄR TAGGADE!

I dag kom det två tjocka kuvert med posten som innehöll Nådastöten-manuset med kommentarer. Nu är det dags att redigera det igen. Jag var färdig med mitt andra manus jag har hållt på med de senaste veckorna strax efter lunch idag. När jag hade skickat iväg det så städade jag mitt kontor och mina skrivbord. Jag har faktiskt inte öppnat kuverten ännu fast jag är nyfiken... Det får vänta tills i morgon!  För övrig så är Myran och jag grymt taggade inför jobbet. Vi tänker börja arbetet på ett flygplan och fortsätta vid en pool i värmen...

Allt gott!
Christina

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Anonym » JAG ÄR EN SOCIAL ENSAMVARG:  ”Ordet ensamvarg är något som gruppmänniskor har satt på människor som är ensamma..”

  • drea » I en sal på lasarettet:  ”hahaha, ibland kan en inte vinna :)”

  • Hakon Håkansson » FUCK JANTE!:  ”Hallå tjejen,kul att läsa dina rader oj oj det är faktiskt så det pirrar i kropp..”

  • Maria Öjerskog Borrling » I en sal på lasarettet:  ”Hi hi hi, så levande o roligt du beskriver situationen! Säkert många som känner..”

  • Pia Gummesson » DETTA LIV - DETTA NU:  ”Längtar till nya böcker av dig”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln