Drömmen om en dag till skänks

Ibland tänker jag att det skulle vara fint med en extra dag i veckan. Kanske mellan torsdag och fredag. En dag för att få undan alla de där sakerna som inte riktigt hinns med, som står kvar på listan och aldrig blir strukna eller som ligger i drivor lite här och var i huset. Det skulle förstås bara vara jag som fick den där extra dagen, blir det lika för alla kommer man ju liksom inte ikapp… Eller, skulle man göra något helt annat, om ingen såg? Springa in på NK och plocka det bästa från varje hylla?
”Jag skulle ta ett flygplan och dra iväg för att se ifall det brann en eld någonstans” sa en vän till mig som inte står ut med ensamhet en enda stund.
 
Men en stunds ensamhet ger ju i alla fall lite tid för reflektion och kanske smartare planering, även om man nu inte får den där egna extra dagen utanför almanackan.  Själv gjorde jag en Personlig plan för 2017. (T ex måste jag börja träna innan jag faller ihop). Här är tips på mall med rubriker. Prova - det är kul! 
 
Nuläge
Skriv, några korta meningen om var du befinner dig nu (bry dig inte om ifall det inte är välformulerat just nu, det här är för din egen skull) 
 
Vision
Tänk 3 år framåt i tiden. Var ser du dig då? Vad gör du? /Alt vad står det på ditt visitkort? / Alt vad har du åstadkommit?
 
Mål
1.      Ex något i arbetslivet
2.      Ex något i privatlivet
3.      Etc

 
Strategier
1.      Ex. Bry mig om min egen utveckling – ex Kurs i xxxxx
2.      Ex.
3.      Etc

 
Aktiviteter
Lista här konkreta aktiviteter för att uppfylla dina mål och strategier
 
Viktiga värderingar för mig
 
Uppföljning 
När och hur

Lizelotte

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln