JAG ÄR INTE RÄDD LÄNGRE

Jag kan sitta och jobba i princip överallt. Jag har blivit bra på att skärma av mig och det finns utmärkta hörselkåpor eller öronproppar för att stänga ut ljud.  I förra vekcan var jag och familjen i Lindvallen och åkte skidor. Eftersom jag är mitt uppe i redigeringen av NÅDASTÖTEN just nu så innebar det att jag jobbade med manuset på förmiddagen eller eftermiddagen - eller som på bilden i bilen på väg dit och hem.

Kan villigt erkänna att jag under varenda åk tänkte "bara jag inte ramlar - bara jag inte ramlar". Eftersom jag blev prejad en gång och krockad en gång - ni skulle se vilka snygga blåmärken jag har - så tänkte jag efter det - "bara jag inte bryter högerarmen - bara jag inte bryter högerarmen". Men nu är jag hemma och sitter på mitt älskade kontor med mina tre skrivbord och slipper  att vara rädd!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Annelie Högberg Eriksson » NÅDASTÖTEN den 16 FEBRUARI:  ”Ett mästerverk igen av dej! Du är duktig att få en att tro man vet slutet innan ..”

  • Susanna » 3 nya lagom vanor:  ”Nämen så bra ! Du kommer att vara i trakterna flera gånger i veckan :-) ”

  • Helene » 3 nya lagom vanor:  ”Visst är meditation beroendeframkallande! Synd bara att man inte kan förklara de..”

  • Pia » Oj - DET BRINNER!:  ”Men herre Gud så otäckt , stackars dig! Tur att du inte kom till skada det är än..”

  • Lotta » Oj - DET BRINNER!:  ”Usch, tur att det inte blev värreBrand är verkligen något man inte vill vara med..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln