JAG ÄR INTE RÄDD LÄNGRE

Jag kan sitta och jobba i princip överallt. Jag har blivit bra på att skärma av mig och det finns utmärkta hörselkåpor eller öronproppar för att stänga ut ljud.  I förra vekcan var jag och familjen i Lindvallen och åkte skidor. Eftersom jag är mitt uppe i redigeringen av NÅDASTÖTEN just nu så innebar det att jag jobbade med manuset på förmiddagen eller eftermiddagen - eller som på bilden i bilen på väg dit och hem.

Kan villigt erkänna att jag under varenda åk tänkte "bara jag inte ramlar - bara jag inte ramlar". Eftersom jag blev prejad en gång och krockad en gång - ni skulle se vilka snygga blåmärken jag har - så tänkte jag efter det - "bara jag inte bryter högerarmen - bara jag inte bryter högerarmen". Men nu är jag hemma och sitter på mitt älskade kontor med mina tre skrivbord och slipper  att vara rädd!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Anonym » JAG ÄR EN SOCIAL ENSAMVARG:  ”Ordet ensamvarg är något som gruppmänniskor har satt på människor som är ensamma..”

  • drea » I en sal på lasarettet:  ”hahaha, ibland kan en inte vinna :)”

  • Hakon Håkansson » FUCK JANTE!:  ”Hallå tjejen,kul att läsa dina rader oj oj det är faktiskt så det pirrar i kropp..”

  • Maria Öjerskog Borrling » I en sal på lasarettet:  ”Hi hi hi, så levande o roligt du beskriver situationen! Säkert många som känner..”

  • Pia Gummesson » DETTA LIV - DETTA NU:  ”Längtar till nya böcker av dig”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln