PÅ MÅNDAG ... HOST, HOST

Glad trots allt! Glad trots allt!

En fredagkväll kan se olika ut för olika människor. Många lägger arbetet bakom sig och korkar upp en god flaska vin, möter familj och vänner, sin käresta, eller bara njuter av ledighet med teve eller en bra bok.
Andra jobbar. Och snorar. Och äter gofika.
Det där sista handlar om mig.

Den senaste tiden har bestått av jobb, mer jobb, deadlines, ännu mer jobb, sjuk hund (numera frisk) och på det en jäkla förkylning. Och ikväll, efter en hel dag med flyg och byten och efter att jag PÅ HÅRET missade flyget (stod i fel kö vid fel gate vid fel flygbolag) så sitter jag i sonens lägenhet och jobbar undan, dricker te och äter svensk macka, snyter mig och hostar konstant och har lock i örat och hoppas bli LITE klar för att sedan ha en trevlig helg (resten av den).
För på måndag – själva anledningen till mitt Stockholmsbesök den här veckan – DÅ ska jag vara frisk och pigg och byta te mot skumpa. Då ska jag på ljudboksgala. Då ska jag få höra: ”Och de nominerade är …” och mitt namn kommer rabblas upp tillsammans med fyra andra författare.
Men det är på måndag det.
Nu är det ju bara fredag.
Host, host.

Birgitta
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln