Så många samlade tankar

Böcker böcker böcker! Jag och min bokklubb har varit på relax- och studieresa till Varberg och hotell Gästis. En dröm för alla oss som älskar böcker. Och bad! Väggarna är fyllda av hyllor med skatter, till och med nere i relaxavdelningen finns läsvärda pärlor. Hittar du något du söker får du gärna ta med dig hem.

Varje vecka får hotellet ta emot nya leveranser av böcker som de sorterar och går igenom. Mycket att läsa fanns det också i Jan Myrdals bibliotek som vi fick besöka och få en exklusiv inblick i. Fantastiska 50 000 katalogiserade band! Inspirerande på många sätt och nästa läsning i bokklubben blir därför en klassiker och gammal gymnasieflamma -  Madame Bovary av Gustave Flaubert.  Drar mig tillbaka till läshörnan men undrar om den lever upp till minnet?  

Lizelotte, satsar på klassiker ett tag nu

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln