SJUK TRÖTT OCH SEG

Den här veckan har varit tung! Jag har haft värk i hela kroppen och varit jättetrött. Det har varit många andra tråkigheter runt omkring mig också som har gjort att det har känts extra jobbigt - till och med börsen har varit deppig och visat röda siffror under veckan. Men idag verkar det vända och jag mår lite bättre (och börsen också - iaf Storytel som har gått upp med över 5 % hitills idag -tack vare beskedet om att de lanserar Storytel på fyra nya marknader - Ryssland, Spanien, Indien och Förenade Arabemiraten). 
I måndags låg Nådastötenmanuset i min brevlåda igen för ytterligare en genomgång och bearbetning. Men, men... det är bara att kämpa på! Jag har ställt in en del roliga saker i veckan men i kväll ska jag på vernissage och dricka bubbel! Kanske är det det jag behöver?

Trevlig helg!

Christina

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln