SJUK TRÖTT OCH SEG

Den här veckan har varit tung! Jag har haft värk i hela kroppen och varit jättetrött. Det har varit många andra tråkigheter runt omkring mig också som har gjort att det har känts extra jobbigt - till och med börsen har varit deppig och visat röda siffror under veckan. Men idag verkar det vända och jag mår lite bättre (och börsen också - iaf Storytel som har gått upp med över 5 % hitills idag -tack vare beskedet om att de lanserar Storytel på fyra nya marknader - Ryssland, Spanien, Indien och Förenade Arabemiraten). 
I måndags låg Nådastötenmanuset i min brevlåda igen för ytterligare en genomgång och bearbetning. Men, men... det är bara att kämpa på! Jag har ställt in en del roliga saker i veckan men i kväll ska jag på vernissage och dricka bubbel! Kanske är det det jag behöver?

Trevlig helg!

Christina

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Annelie Högberg Eriksson » NÅDASTÖTEN den 16 FEBRUARI:  ”Ett mästerverk igen av dej! Du är duktig att få en att tro man vet slutet innan ..”

  • Susanna » 3 nya lagom vanor:  ”Nämen så bra ! Du kommer att vara i trakterna flera gånger i veckan :-) ”

  • Helene » 3 nya lagom vanor:  ”Visst är meditation beroendeframkallande! Synd bara att man inte kan förklara de..”

  • Pia » Oj - DET BRINNER!:  ”Men herre Gud så otäckt , stackars dig! Tur att du inte kom till skada det är än..”

  • Lotta » Oj - DET BRINNER!:  ”Usch, tur att det inte blev värreBrand är verkligen något man inte vill vara med..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln