SJUK TRÖTT OCH SEG

Den här veckan har varit tung! Jag har haft värk i hela kroppen och varit jättetrött. Det har varit många andra tråkigheter runt omkring mig också som har gjort att det har känts extra jobbigt - till och med börsen har varit deppig och visat röda siffror under veckan. Men idag verkar det vända och jag mår lite bättre (och börsen också - iaf Storytel som har gått upp med över 5 % hitills idag -tack vare beskedet om att de lanserar Storytel på fyra nya marknader - Ryssland, Spanien, Indien och Förenade Arabemiraten). 
I måndags låg Nådastötenmanuset i min brevlåda igen för ytterligare en genomgång och bearbetning. Men, men... det är bara att kämpa på! Jag har ställt in en del roliga saker i veckan men i kväll ska jag på vernissage och dricka bubbel! Kanske är det det jag behöver?

Trevlig helg!

Christina

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Anonym » JAG ÄR EN SOCIAL ENSAMVARG:  ”Ordet ensamvarg är något som gruppmänniskor har satt på människor som är ensamma..”

  • drea » I en sal på lasarettet:  ”hahaha, ibland kan en inte vinna :)”

  • Hakon Håkansson » FUCK JANTE!:  ”Hallå tjejen,kul att läsa dina rader oj oj det är faktiskt så det pirrar i kropp..”

  • Maria Öjerskog Borrling » I en sal på lasarettet:  ”Hi hi hi, så levande o roligt du beskriver situationen! Säkert många som känner..”

  • Pia Gummesson » DETTA LIV - DETTA NU:  ”Längtar till nya böcker av dig”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln