JAG HAR TANKAT VÄRME.

Tre av oss fyra. En fick vara fotograf. Tre av oss fyra. En fick vara fotograf.

Och energi.
Ja, alltså inte sådan där värme som solen ger dig. Jag har istället tankat värme bestående av känslor och vänskap. Man behöver det ibland. Det gör mig dessutom påmind om hur mycket vänner betyder och hur mycket det ger mig mentalt.
Jag var helt slut när jag reste. Efter en långdragen förkylning som övergick till lunginflammation, mycket resande, mycket jobb, flytt mellan temporära bostäder medan huset totalrenoveras, tidspress över slutredigering av ny roman, start av ny roman, olika andra projekt … det gjorde att jag liksom var ständigt trött och blev aningen förvirrad. Jag bodde i solen, men såg den inte.
Det var då jag reste till Provence.

Inget märkvärdigt, ”bara” tre dagar med tre väninnor, ni vet, de där som alltid har funnits i mitt liv och förhoppningsvis alltid kommer att finnas.
Någon sol såg vi inte. Någon fysisk värme var det inte tal om.
Men det var länge sedan jag kände den ron, den glädjen och den värmen som jag gjorde dessa tre dagar.
Energi.
Vänskap är absolut det bästa som finns. Vi pratade och skrattade och avhandlade ALLT.  Och trots regn, kyla och blåst så var det den varmaste helgen på länge.
Tack ni bästa!

Birgitta
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Anonym » JAG ÄR EN SOCIAL ENSAMVARG:  ”Ordet ensamvarg är något som gruppmänniskor har satt på människor som är ensamma..”

  • drea » I en sal på lasarettet:  ”hahaha, ibland kan en inte vinna :)”

  • Hakon Håkansson » FUCK JANTE!:  ”Hallå tjejen,kul att läsa dina rader oj oj det är faktiskt så det pirrar i kropp..”

  • Maria Öjerskog Borrling » I en sal på lasarettet:  ”Hi hi hi, så levande o roligt du beskriver situationen! Säkert många som känner..”

  • Pia Gummesson » DETTA LIV - DETTA NU:  ”Längtar till nya böcker av dig”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln