JAG HAR TANKAT VÄRME.

Tre av oss fyra. En fick vara fotograf. Tre av oss fyra. En fick vara fotograf.

Och energi.
Ja, alltså inte sådan där värme som solen ger dig. Jag har istället tankat värme bestående av känslor och vänskap. Man behöver det ibland. Det gör mig dessutom påmind om hur mycket vänner betyder och hur mycket det ger mig mentalt.
Jag var helt slut när jag reste. Efter en långdragen förkylning som övergick till lunginflammation, mycket resande, mycket jobb, flytt mellan temporära bostäder medan huset totalrenoveras, tidspress över slutredigering av ny roman, start av ny roman, olika andra projekt … det gjorde att jag liksom var ständigt trött och blev aningen förvirrad. Jag bodde i solen, men såg den inte.
Det var då jag reste till Provence.

Inget märkvärdigt, ”bara” tre dagar med tre väninnor, ni vet, de där som alltid har funnits i mitt liv och förhoppningsvis alltid kommer att finnas.
Någon sol såg vi inte. Någon fysisk värme var det inte tal om.
Men det var länge sedan jag kände den ron, den glädjen och den värmen som jag gjorde dessa tre dagar.
Energi.
Vänskap är absolut det bästa som finns. Vi pratade och skrattade och avhandlade ALLT.  Och trots regn, kyla och blåst så var det den varmaste helgen på länge.
Tack ni bästa!

Birgitta
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Håkan » STORYTEL INTE BARA LJUD:  ”Framåt bolag det... https://www.avanza.se/placera/telegram/2017/09/19/storytel-s..”

  • Anna Helgesson » ATT TÄNKA LÅNGA TANKAR:  ”Så viktigt! Hade digital detox hela juli och nästan hela augusti. Tog bort faceb..”

  • Marie » SKRIVVECKA 3 - EN FEMTEDEL KLAR:  ”Bra jobbat! Följer inläggen å försöker hinna med ;) 3500ord i veckan är mitt mål”

  • Lotta » JAG ÄR HELT ENSAM:  ”Å så spännande lika mycket som du älskar processen att skriva älskar jsg den sam..”

  • Pia » JAG ÄR HELT ENSAM:  ”Gullig hund. Väntar till Maj månad spännande”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln